Team Dibbets Advies

We adviseren en ondersteunen op het brede terrein van HR-onderwerpen

Over ons

De kennis van ons als team vormt de basis van Dibbets Advies. We hebben samen een ruime ervaring in het HR-advieswerk en zijn bedreven in het ontwikkelen en implementeren van strategisch beleid, HR-instrumenten en arbeidsvoorwaarden. Gezamenlijk bieden we een allround pakket aan kennis en ervaring als het gaat om HR- en organisatievraagstukken. We werken samen met geroutineerde en veelzijdige HR-professionals, gecertificeerde functiewaarderingdeskundigen, ervaren arbeidsjuristen, mediators, gedreven coaches en trainingsacteurs. Met hen delen we onze expertise, zodat we u kunnen voorzien van heldere antwoorden. Om op het brede terrein van HR-onderwerpen een goed advies te kunnen geven en een professionele ondersteuning te kunnen bieden, hebben wij de samenwerking gezocht met een gecertificeerd register arbeidsdeskundige die tevens geregistreerd vertrouwenspersoon is.

Werkwijze

Inhouse
Speciaal voor ondernemers hebben we een uniek HR-abonnement ontwikkeld. Met het abonnement heeft u altijd een adviseur bij de hand. Met onze inhouse constructie bieden we u een persoonlijke dienstverlening: één of meerdere van onze adviseurs werken wekelijks bij u op locatie.

Op project basis
Uiteraard kunt u ons ook inzetten voor een eenmalige interim opdracht.

Persoonlijke aanpak

Door onze persoonlijke aanpak en ons inlevingsvermogen staan we bekend als een professionele en enthousiaste partner. In deze hoedanigheid ondersteunen we u op alle fronten en zijn het verlengstuk van uw organisatie. We geven u het gevoel alsof we al jaren deel uitmaken van uw bedrijf.

Onze voordelen

Klantvriendelijke prijzen

Hier kunt u in het kort iets kwijt over de voordelen van uw onderneming en diensten. Wat maakt uw bedrijf speciaal en beter dan de concurrent?

lees verder

Top service

Bij Brandlift krijgt u ook top support. Wilt u iets wijzigen aan uw website? Mail of bel en uw wijziging is op werkdagen binnen 24 uur zichtbaar.

lees verder

Top service

Bij Brandlift krijgt u ook top support. Wilt u iets wijzigen aan uw website? Mail of bel en uw wijziging is op werkdagen binnen 24 uur zichtbaar.

lees verder

Recensies

Wat onze klanten vinden

Langdurig ons team van specialisten nodig?

Bekijk ons voordelig HR-abonnement

meer informatie

Team van specialisten

Ons team bestaat uit ervaren hoogopgeleide en zeer gemotiveerde werknemers

Interesse?

Wilt u weten wat Dibbets Advies voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contact

Heeft u vragen over onze diensten? Wilt u graag een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Of wilt u graag een offerte ontvangen? U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of u kunt hiernaast het contactformulier invullen. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Telefoon:
06 53 98 43 44
0598 62 36 17

E-mail:
info@dibbetsadvies.nl

Postadres:
Dibbets Advies
E.J.E. (Eri) Dibbets
Molenlaan 3
9651 DD Meeden

Kamer van Koophandel
01162124

BTW-nummer
NL090306880B01

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form