HR-particulier

Professionals met passie voor hun vak

Wanneer kunt u ons inzetten?

Bent u het niet eens met uw werkgever, wordt u met ontslag bedreigd of wilt u een advies over uw arbeidsvoorwaarden of rechtspositie? Dan mag u rekenen op onze juridische raad. Maar ook wanneer u uw baan dreigt te verliezen, al werkloos bent of een volgende stap in uw carrière wilt maken, bieden we oplossingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan een outplacementtraject, een individueel begeleidingstraject of een persoonlijke training.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 06 53 98 43 44
0598 62 36 17

Mail: info@dibbetsadvies.nl

CONTACT

Wij helpen u bij uw arbeidsvoorwaarden of rechtspositie

Wordt u met ontslag bedreigd? Heeft u een conflict met uw werkgever of bent u het niet eens met de uitkomst van uw functiewaardering en wilt u hiertegen bezwaar maken? Vraag dan om onze professionele hulp. U krijgt heldere antwoorden op uw vragen en we ondersteunen u eventueel bij het nemen van stappen richting uw werkgever. Ook wanneer uw gewoon een vraag heeft over uw arbeidsvoorwaarden of uw rechtspositie, mag u ons gebruiken als juridisch adviseur en vraagbaak!

Op zoek naar een (andere) baan?

Als u ontslagen wordt wegens een reorganisatie of verschil van inzicht, dan kan het zijn dat uw werkgever u een outplacementtraject aanbiedt. Outplacement betekent kort gezegd dat u hulp krijgt bij het vinden van een baan. We coachen, ondersteunen en begeleiden u bij het vinden van ander werk. Ook wanneer u gewoon op zoek bent naar een werkgever of toe bent aan de volgende stap in uw carrière helpen we u met een individueel begeleidingstraject of een training op maat.

Wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bel: 06 53 98 43 44
0598 62 36 17

Mail: info@dibbetsadvies.nl

CONTACT