Uw personeel
onze passie!

Eri Dibbets
Eigenaar/adviseur/casemanager

Oprechte gesprekspartner

Ik ben een ervaren door de wol geverfde adviseur met een verfrissende kijk en onafhankelijk, nuchter en doortastend in mijn advisering. Door mijn laagdrempeligheid ben ik voor een ieder toegankelijk. Opdrachtgevers ervaren mij als een oprechte gesprekspartner die kennis van zaken heeft.

Ruime ervaring

Ik heb ruim veertig jaar ervaring in het HR-vak. Gegroeid van salarisadministrateur naar manager P&O. Was lid van functiewaarderings- en bezwarencommissies voor personele aangelegenheden. Heb in verschillende HR-functies gewerkt bij Gemeente Groningen, Groninger Museum, Informatie Beheer Groep, Examendiensten Groningen en Bestuursacademie Nederland. In 2009 ben ik als zelfstandige ondernemer gestart en was Dibbets Advies een feit.

Sinds de oprichting van Dibbets Advies heb ik opdrachten uitgevoerd voor meerdere ondernemers en instellingen binnen verschillende sectoren en branches (profit en non-profit). Ook de particulieren die ik (juridisch) heb ondersteund of begeleid, zijn of waren werkzaam binnen verschillende sectoren en branches (profit en non-profit).