Uw personeel
onze passie!

Anneloes de Bruijn
Organisatieadviseur

Oplossingsgericht

Met oog voor mens en organisatie werk ik aan adviestrajecten. Als ervaren adviseur ben ik analytisch ingesteld met een pragmatische aanpak. Ik  ben deskundig, geïnteresseerd  en gedreven als het gaat om HR vraagstukken. Mijn creatieve blik op vraagstukken helpt bij vinden van een passende oplossing die bijdraagt aan de organisatiedoelstelling.

Ik ben een betrokken energieke partner die op basis van een gedegen probleemanalyse ontwikkelt implementeert en begeleidt. Ook als trainer coach begeleid ik mensen  in organisaties, ik ondersteun en begeleid (individuele) ontwikkeling met actieve werkvormen. Ik coach deelnemers zo dat de trainingsdoelstellingen gehaald worden. Een mensgerichte benadering die bijdraagt aan de ontwikkeling van mensen én organisaties.

Ruime ervaring

Als HR adviseur in hart en nieren heb ik in grote organisaties gewerkt aan actuele vraagstukken. Het uitvoeren van onderzoek, het begeleiden bij het herontwerp van organisaties en het geven van advies.  Daarnaast ben ik docent in het Hogeronderwijs op het vakgebied van organisatiekunde en ben ik inzetbaar als trainingsacteur.